Menukaart
Diner
Sandwich
Steak Sandwich
Geroosterde Tomaat | Cantarellen | Truffel Mayonaise | Mosterd
Smoked Bawykov Salmon
Roerei | Truffel | Groene Asperges
Marinated Prawn Salad
Citroen | Knoflook Mayonaise | Rode Dulche
Philly Cheese Steak
Pulled beef | Gesmolten Cheddar | BBQ Saus
Seaweed Wrap Tuna
Dip van oosterse dressing | Crème Fraiche
Seaweed Wrap Salmon
Tapenade van Wakame | Crème Fraiche
Appetizers
Pata Negra
50 gram
Pata Negra
100 gram
Bread
Diverse Smeersels
Sushi & Sashimi
Dragon Roll
Vegetarian Roll
Chef’s roll
Sashimi
Oyster
Oyster
Gin Oyster
Caviar Oyster
Baked Oyster
Oyster Tasting
Cold Seafood
Tuna Lolly’s
Salmon Tataki
Aan de Kade Crab Salad
met Hollandse garnalen
Lobster Ceviche
met kokosmelk, jalapeño peper, gember, limoen, koriander, bieslook en rode ui
Smoked Tuna Tartare
met oosterse dressing, kaviaar en créme fraîche
Hot Seafood
Gamba Al Ajillo
Flaming scallop
met truffelsaus, reypenaar en pata negra
Lacquered sea devil
met groene asperges, saffraan, kokkels en zeevenkel
Aan de kade style lobster
met hollandse garnalen, hollandaise saus, zeekraal en wortel
Halve kreeft €35
Hele kreeft €70
Lobster bisque
met zeekraal, tomaat en gamba
Cold Beef
Beef Tataki
Steak Tartare
Hot Beef
Crispy Sucade
Lamb rack
met chimmichurry, oosterse saus, honing, kerrie en risotto
Grain-fed Entrecôte
met paddestoelen, jus de veau en truffel puree
Sides
Frites
Sweet Potato Frites
Edamame
Vegetarian
Sweet smashed patatoes
met broccoli en geitenkaas
Truffle risotto
met paddestoelen en parmezaan chipje
Red beet burger
Dessert
Dessert
Rhubarb
Amandel cake, aardbeiden ijs en tonkabonen saus
24k Limoncello parfait
Rozemarijn en tijm
Cheese Platter
5 kazen, dadel brood en duindoornbes